Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Dolçor

dilluns, 20 de maig del 2019
Feia temps que buscava una paraula per transmetre la sensació que em va produir rebre una bona noticia .

No sabia exactament com descriure-la. Finalment avui m’ha vingut al cap : dolçor.

Una paraula tendra per descriure una situació tendra. Una paraula que et calma, et trasllada a un univers prou infinit com per esperar que , aquesta paraula, perduri en el temps.
No puc revelar la bona noticia. La seva protagonista ho farà quan cregui que ha arribat el moment, quan cregui que està preparada o quan consideri que li dona seguretat per seguir endavant.
La dolçor que et transmet no només la noticia, sinó la persona que en serà l’abanderada.
I fruit de la noticia apareix el somriure, imagines una nova etapa on t’aventures a l’inesperat o inexplorat. Cada noticia com aquesta descobreix noves realitats, totes diferents , totes infinites, totes inspiradores.

En som coneixedors i coneixedores el seu entorn més immediat. Guardar secrets com aquest et costa. Ho explicaries a tort i a dret, ho publicaries en mil xarxes socials ( crec que en faltarien en aquest cas) i seriem fidels emissors de la bona nova.

El misteri quedarà desvelat en poc tems . Quatre paraules de la protagonista: dona ferma, lluitadora, valenta. La mou l’impuls de la feina ben feta, vetlla per la seva família, amiga dels seus amics i sempre disposada a escoltar a qui convingui.

Una dona jove .Tot i així ben madura ( de vegades són adjectius contradictoris i de vegades van de la mà, aquest darrer és el cas). Ara és el seu moment i la gen que l’envoltem farem que sigui un gran moment. El seu moment és extraordinari. Cal està molt preparat per aventurar-se a experiències com aquestes i ella és conscient del “dragon kan” que afronta. Ho farà i ho farà bé.
Ella és dolçor, ella és tendresa, ella és .... TOT.

I per això aquestes primeres paraules agraint que ens fes partícips de la noticia. Quan el món la conegui entendreu el post d’avui. Només llavors podreu identificar aquesta dolçor de la que us parlo.

Bea Obis. . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada