Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Qui és el pare biològic ?

dimecres, 19 d’octubre del 2016
Una llei alemanya obligarà a les mares a confessar als seus marits la paternitat dels seus fills.

Amb aquest titular, la setmana passada, els telenotícies i diaris van deixar a l’aire un missatge que no ens deixa indiferent i ens obliga a reflexionar.

La nova llei també és coneguda com a “ Llei Cucut” . Els cucuts són uns ocells que ponen els seus ous en nius aliens i aquest són incubats pels pares adoptius, un cop neixen els pollets, aquest conviuen perfectament amb els propis del niu.

El que Alemanya pretén amb la llei és que el pare biològic es faci càrrec de la manutenció del nen per un període de dos anys i sancionar a la mare que no revel.li, si no existeix una raó de pes, la identitat del pare biològic del seu fill.

Sembla que Alemanya, país capdavanter i amb una posició clau en els assumptes europeus hagi retrocedit en el temps amb una llei des de el meu punt de vista una mica masclista. Penso que aquesta polèmica llei s’endinsa en allò més íntim de la relació entre dues persones. En un principi es pot trobar graciós que un atac de banyes pugui ser multat, però cal preveure les conseqüències que pot tenir en un nen que es troba enmig de la polèmica i que cal protegir.

Hores d’ara, el debat està servit.

GatCat . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada