Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

El Periódico censura el dibuix de comiat de Ferreres.

dijous, 1 de març del 2018

el 28 de febrer havia de sortir la vinyeta de comiat després de més de vint anys de feina al diari. 

Ja fa un mes que es va saber que el dibuixant Miquel Ferreres havia estat acomiadat d’El Periódico. Hi treballava des del 1997. Segons que va poder saber VilaWeb, la direcció del diari li havia comunicat que les seves vinyetes es continuarien publicant fins el 28 de febrer, avui. Les explicacions del seu acomiadament foren poc concretes i es basaven en motius econòmics i tècnics. Tanmateix, la direcció i la propietat del diari vivia amb incomoditat la línia crítica de Ferreres, que havia esdevingut un defensor ferm de la democràcia i el dret de decidir i un opositor clar de la política autoritària de l’estat espanyol. A partir d’ara, Ferreres publicarà els seus dibuixos al diari Ara.

Tenia que sortir el seu últim dibuix del diari.  Però no hi ha sortit. No hi ha pogut haver comiat del dibuixant després de més de vint anys de feina diària. El dibuix que Ferreres ha volgut publicar a VilaWeb no deixa cap marge per a interpretacions. Un 155 gegant esclafa l’espai de treball del dibuixant. Ben clar. Ací el teniu tot sencer:
(publicat a Vilaweb)

Desde la Maranya digital també volem ajudar a difondre aquest acudit de despedida innecessaria e injusta del nostre company Miquel Ferreres. A la vegada animem aquest gran dibuixant a contiuar amb la seva obra i no decaure en el seu sentiment i compromis.

Anims Miquel...!!!


. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada