Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

FEDAC LLEIDA APOSTA PELS CHROMEBOOKS

dijous, 8 de març del 2018
El nou projecte tàctil FEDAC introdueix els Chromebooks apostant per les eines digitals amb l’objectiu de potenciar la competència digital i l’aprenentatge significatiu.

Aquest curs a les escoles Fedac hem apostat pels dispositius Chromebook, una excel•lent opció per molts usuaris de portàtils que requereixen un equip que puguin traslladar a tot arreu i no necessiten un dispositiu que sigui massa poderós i avançat, i sí simplicitat. Són molt lleugers, que pesen menys i arrenquen (o fins i tot s'actualitzen) en qüestió de segons, gairebé de forma instantània.

Hem introduït els Chromebooks a 6è d’educació primària i a 1r d’ESO, i a curt termini estarà instaurat des de 4t d’educació primària fins a 4t d’ESO. Això, entre altres coses, ens permetrà reduir progressivament la quantitat de llibres i papers i anar introduint eines i competències digitals dins les aules.
El dia a dia a l’aula és més dinàmic, digital i motivador, ja que Google Education disposa de moltes aplicacions per millorar el procés d’aprenentatge.
Els professors poden portar la gestió de l’aula amb Google Classroom, rebent les activitats dels alumnes, avaluant-les i retornant les correccions i comentaris oportuns. Els alumnes gaudeixen treballant cooperativament amb Documents de Google, Fulls de Càlcul o Presentacions, o fent el seu portafoli digital amb Google Sites, entre d’altres activitats.

FEDAC LLEIDA . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada