Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Renfe reuneix una sesentena d'humoristes gràfics per a la reedició del llibre 'En l'AVE amb humor'

dijous, 7 de juliol del 2022

Amb motiu de la celebració del 30è aniversari de l'arribada de l'AVE, Renfe actualitza el llibre "A 
l'AVE amb humor" que es va publicar el 2009, coincidint amb el primer aniversari de la posada en funcionament dels serveis d'alta velocitat entre Madrid i Barcelona.

Per a aquesta edició s'ha comptat amb la col·laboració d'una seixantena de dibuixos gràfics de tot Espanya coordinats per Jaume Capdevila, KAP, que s'han trobat aquest migdia a Madrid. Durant el trajecte amb AVE des de diferents ciutats i fins al punt de trobada, els artistes han aprofitat per dibuixar, inspirats en les múltiples imatges que els ha ofert el viatge, tant a l'interior com a l'exterior del tren. Alguns d'aquests dibuixos serviran per il·lustrar el nou llibre la data de publicació del qual està prevista per a finals d'aquest any.

Al costat de KAP, s'han unit a la trobada dibuixants dels principals mitjans, -així com una bona representació d'autores d'El Jueves-, com Ana Belén Rivero, Ant, Ermengol, Faro, Guille, Jordi March, Kim, L'Avi, Lluís, Manel Fondevila, Pere Espinosa, Quel, Ricard Peregrina, Tres, Bernal, David Vela, Franchu, Judit Frigola, Raúl Ariño o Helena Anillo. A la llista també apareixen números com Eneko, JM Nieto, Malagón, Nani i el d'una figura destacada, la de Matías, que ha estat l'últim guanyador del World Press Cartoon.

A més, a "AVE amb humor" participaran els artistes Maribel Carod, Raquel GU, Rocío Vidal, Toni Batllori i Ponsí.
. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada