Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Espanya, fàbrica de perles.

dissabte, 9 de juny del 2018
No es van estar ni un minut en qualificar al 131é President de la Generalitat de Catalunya (131 que incomprensiblement els couen i molt) de racista, supremacista (expressió de moda que quan l'empra segons qui provoca estupefacció) i, en el límit de l'insult proferit des de la ignorància més estulta, de nazi. Un indocumentat que titlla de nazi a un dels pocs que ha dedicat planes d'escriptura sobre els milers de morts catalans als camps dits de concentració, que en realitat eren d'extermini, bastits, precisament, pels nazis acompanyats de les tropes de Muñoz Grandes per ordre del seu amic Franco (que ni era franc ni va sortir de franc). És clar que això darrer ho diu un que es diu Guerra i no pas Pau. Ai Guerra! A la Meseta que tant t'agrada de patac, malgrat no tinguin mar, expliquen allò de “por la boca muere el pez” i repassar els tweets dona sorpreses en forma de perla insuperable a l'avís del millor dels ostrers.

No hi ha comparació possible entre els missatges de Quim Torra, demonitzats per la caverna, amb els del nou irresponsable de les cultures espanyoles, Màxim Huerta. No vull pas dir que Torra sigui un sant però santa innocència la seva per les perletes, aquelles piulades i malvistes, en comparació amb les de l'intel·lectual cridat a ocupar un càrrec del que deia (sic) “Y de pronto eres Ministro y haces lo que te da la gana. Ea”. Ves a saber que volia dir amb “Ea”.

“Me cago en el puto independentista” escriu al 2017 sense necessitat d'el·lipsis, metàfores o jocs de paraules ben trobats. “Roja directa!!! Puto holandes” diu en un altra solament comparable a la de “Es que en Francia sólo hay negros” també redactada per aquest insigne personatge. Ep! En té més, moltes més i no pas de fa anys sinó fetes aquest passat mes d'octubre: “Yo creo que Felipe va a dejar a Letizia por la nueva que han puesto en el Telediario”. Com ell mateix piula al 2016: “Y pensar que a los políticos no sólo les votamos sino que les pagamos!”. Tant i tant ha ficat la pota aquest personatge que encara el 26 d'octubre passat tenia la gosadia de fardar: “ Las tertulias del procés ya son de chascarrillo. Del miedo a la risa”. La riota que vostè provoca.

Doncs això, Espanya és una fàbrica de perles de primera qualitat. Del nou Ministre de Cultura i Esports no citaré els molts i paradigmàtics tweets sobre el seu “amor” a aquesta pràctica pel fet de no allargar la plana amb tantes perles que no cabrien a la sentina del vaixell. L'ex-presentador (ecs!) de realities i tele brossa, és un magnífic representat de la caspa ibèrica com ho demostrà en els seus inicis afirmant en públic: “Las tetas de anarosa son de premio español”. Res més es pot esperar, com deia el tweet d'una persona anònima aquesta setmana, d'un estat en el que un pres polític fa classes de filosofia a la presó i a un tertulià d'un programa de tele brossa se'l fa ministre de cultura.

Bona nit, bon vent i bona barca. La setmana vinent duré més perles, paraula de capità.

Capità Haddock Sparrow
amb l'estimable ajuda (per això cobra) del contramestre Pep. . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada