Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Èxit de Participació i de Públic assistent al II Lleida Body Painting Festival

dimecres, 6 de juny del 2018
Model Heika Villar. Fotografia Xavier F. Otto
Una vintena d’artistes i models han participat en el II Lleida Body Painting Festival que ha organitzat per segon any consecutiu, amb èxit d’assistència, Josep Maria Alarcón de la sala Arts Creâtion (direcció artística) i Paco Ermengol de l’Escola Ermengol (coordinador general), amb la col•laboració de l’Associació de Veïns de Pardinyes (Orvepard) i diferents empreses comercials. La mostra va tenir lloc al carrer Baró de Maials el dissabte 2 de juny de 2018 i el guanyador, amb 500 € de premi, ha estat Xavi Badia del taller la gàrgola de Cervera (www.lagargola.cat) amb la model Heika Villar.

Models participants
Aquest Certamen monogràfic, únic a Catalunya, de l’art de pintura de cossos humans es programa al barri de Pardinyes amb la finalitat d’obrir-ho a la ciutat de Lleida i, amb la pretensió de, en un futur proper, difondre’l a nivell internacional.

En aquesta segona edició del Lleida Body Painting Festival han participat 10 artistes d’arreu del món, amb una contrastada trajectòria professional: Oriol Arumí (Ripoll), Azadeh Nasiri (Teheràn), Josep Maria Alarcón (Lleida), Ingrid Tost (El Soleràs), Xavi Badia (Cervera), Mireya González (Tàrrega), Johny Peñafiel (Barcelona), Rafael Badia Borlansa (Benabarri) i Cristina Reyes (Lleida). Pel que fa a les models que s’han prestat a l’art de pintar des cosos ha estat: Sacriel Fernández, Kateryna Sasova, Marc Travesset, Neus Batlle, Joesmi Linares, Heika Villar, Dolors Bellido, Desireé Guiu i francesca Ackah.

Preparant el Painting
Aquesta manifestació artística de creació lliure utilitza la pintura corporal, aplicada al cos humà, amb diferents aplicacions (esprai, esponja, pinzell, plantilles, etc.) per tal de plasmar en el cos dels models referències culturals, històriques o naturals, des de l’origen de la humanitats fins ara.


Text: Paco Castillo
Foto guanyadora del Festival: Xavier F. Otto



Pintant a la model

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada