Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

La meitat de les persones que van al CAP ho fan perquè pateixen dolor

dimecres, 9 d’octubre del 2019
La meitat de les persones que van als Centres d’Atenció Primària (CAP) ho fan perquè pateixen dolor i un 20% dels medicaments que recepten els metges són per tractar el dolor, segons ha manifestat el doctor Josep Prim, director del Comitè Científic de la Jornada “El Dolor, Control i Tractament” que es desenvoluparà a CaiaForum de Lleida (Blondel,3), dimecres 16 d’octubre, des de les 9 del matí a les 18.30 hores.
Un total de 9 experts en el tema exposaran, en ponències de 30 minuts de durada, la major part dels símptomes del dolor, la manera de combatre’ls i les possibles solucions protegir-ne d’ell.
Les diferents classes de dolor, els fàrmacs pel seu tractament, la fibromiàlgia, el dolor des del punt de vista legal i de la psiquiatria, els nous conceptes en cirurgia i les tècniques neuroquirúrguiques; diagnòstic i tractament del mal de cap i dormir amb dolor, són els temes destacats que tractaran destacats professionals de centres sanitaris i investigadors del tema de Lleida i Barcelona.
La Jornada està organitzada per la Fundació Joan Oró, amb la col•laboració de la Universitat de Lleida i la Obra Social de la Caixa i la inscripció es gratuïta: www.fundaciojoanoro.com.

Paco Castillo . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada