Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

EL MARRACO I LA PARDINYERA

dissabte, 25 d’abril del 2020
El meu amic Ruben Tolsa i d’altres veïns de Pardinyes es van quedar summament sorpresos el dia de Sant Jordi (23 d’abril de 2020) davant el cercavila del marraco pel barri de Pardinyes.
L’estimat drac de Lleida va recòrre a tota pastilla alguns carrers de Pardinyes, mentre que la Pardinyera, vaixell símbol del barri, porta gairebé tres anys sense circular, ni lenta ni ràpidament. La barca està aparcada a l’aire lliure, oblidada per falta de permisos de l’Ajuntament i s’està podrint i fent malbé en les dependències municipals de Gardeny.

Entre uns i altres (consistori anterior, actual i d’altres) el tema el tenen sembla ser que en un sumaríssim profund estudi. I ara molt més, degut el confinament que suposem que també afecta a la Pardinyera.

S’està a l’espera que aixequin la veda del maleït Covid 19 per veure si la Comissió de Veïns de Pardinyes, amants de la Pardinyera, tornen a la càrrega i decideixen exposar i demanar que serà del futur del vaixell a l’Ajuntament. Cal veure, si d’una vegada per totes, decideixen el què es pot fer amb ella: oblidar-la, desguassar-la, fer una escultura i reproduir-la o dedicar-li el camí de baixada a les comportes del Segre.

Paco Castillo,
periodista de Pardinyes


. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada