Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

El retorn del campechano

dilluns, 14 de març del 2022


Ara fa uns dies la Fiscalia General de l'Estat anunciava que arxivava totes les investigacions que tenia obertes sobre el patrimoni del rei emèrit, però— tot i que aquest gest es va interpretar com una catifa vermella aprofitant cert clima bèl·lic per propiciar el retorn de Joan Carles I— aquest ha dit que es queda a Abu Dhabi, que allà s'hi està molt a gust i ha fet amiguets.

 El monarca estava sent investigat pel suposat ús de targetes opaques pagades per un empresari mexicà amic seu, per les presumptes comissions il·legals per l'adjudicació de l'AVE a la Meca o per la fortuna que tindria amagada a l'illa de Jersey. En cap moment s'ha descobert que l'excap d'estat sigui innocent, però la manca d'indicis, la prescripció d'alguns delictes o la inviolabilitat del monarca pels fets comesos abans de la seva abdicació han fet possible aquest arxivament judicial. Vaja, que el rei no es toca

. De moment Juan Carlos I continuarà residint a Abu Dhabi per no complicar més les coses al seu fill, però, ara que la fiscalia ha arxivat les seves investigacions, diu que anirà tornant ocasionalment a Espanya. "Com és natural, tornaré amb freqüència a Espanya, que sempre porto en el cor, per a visitar a la família i amics", diu el molt campechano.

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada