Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Potenciar el comerç, serveis, indústria i agricultura propostes en el debat electoral a Tremp

dimarts, 23 de maig del 2023

Potenciar el comerç, els serveis, la indústria, el turisme, les noves tecnologies i l’agricultura han estat diferents propostes plantejades durant en el debat electoral que Lleida TV va organitzar a Tremp la nit del 18 de maig de 2023. Tremp ciutat universitària, el nomenament del sindic/a municipal, el Pla de Xoc de l’habitatge, la digitalització de serveis, així com l’impuls a les fires, l’esport i la gastronomia, van ser altres temes tractats durant el televisat Debat Electoral.

Van participar quatre dels candidat/es a l’alcadia de Tremp: Maria Pilar Cases, d’ERC; Silvia Romero de Compromís-PSC; Quim Delegado de Junts per Tremp i Josep Fillat de Ara Tremp. També intervenen en las eleccions, el proper 28 de maig a Tremp, els representants dels partits polítics PP, el Comú i Vox, encara que no van estar present en el debat electoral de la televisió.

Durant el debat, es va fer esment del foment de transparència i informació al ciutadà i dels serveis que s’han d’aportar als 29 nuclis de població agregats al municipi. També es va tractar en profunditats el tema de la neteja, la seguretat, l’Escola de Música, el nou CAP i la nova Llar d’Infants, la Oficina d’Habitatge i l’ajut al lloguer i la inclusió.



Paco Castillo. Periodista . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada