Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Punts foscos i Seguretat a Pardinyes (Lleida)

divendres, 30 de juny del 2023


Pardinyes necessita també una millor il·luminació per gaudir d’una major seguretat com pretén el nou alcalde de Lleida per tota la ciutat, segons va indicar després de la visita que ha realitzat aquesta setmana a la Brigada Técnica d’il·luminació i energia que està ubicada al barri.

En aquest sentit, un veí de Pardinyes incideix en aquesta necessitat, especialment a la Corregidor Escofet i Xavier Puig Andreu. Comunicació que fa a través del canal Appunta de la Paeria: “Us demano que milloreu l'enllumenat públic ja que les faroles estan a sobre de les copes dels arbres i no permeten que passi la llum i ja fa anys que ho patim. Conseqüència: foscor i inseguretat de la via. També vaig comunicar la falta de manteniment que té l’escultura de la pedra riera (els ous) que són a la Glorieta Font i Quer. No s'han pintat des de que es van ficar”. Gràcies”.

Un centenar de punts foscos des de 9 anys

La falta d’il·luminació a Pardinyes ve de lluny. L’any 2014, la Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard) va comptabilitzar un centenar de punts foscos en el barri. Els va fixar en un mapa i ho va enviar a la Paeria.

El dèficit d’enllumenat, principalment, era sota el pont del ferrocarril de l’avinguda Tortosa, Roger de Llúria, Vidal i Codina, alguns punts del camí de Corbins i l’eix de Xavier Puig Andreu i la rambla de Pardinyes. Aquí bàsicament perquè les faroles estan pel damunt de les branques dels arbres.

Al cap d’uns mesos, 29 de gener de 2015, a través d’un Decret d’alcaldia, signat el 4 de febrer de 2015, per la tinent d’alcalde, Marta Camps, s’adjudicava un pressupost de 157.000 euros per millorar la il·luminació al barri i realitzar canvi de bombetes i faroles per Led.

Tot i què l’enllumenat, va millorar una mica. el problema continua i, com diuen els veïns, “encara tenim gairebé els mateixos punts foscos a Pardinyes que s’han de solucionar”



Paco Castillo

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada