Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Un centenar d’assistents a la festa dels Octogenaris de Pardinyes (Lleida)

dimarts, 13 de juny del 2023
La Festa dels Octogenaris de Pardinyes, celebrada diumenge 11 de juny, va enregistrar un centenar d’assistents que van seguir els actes organitzats per l’Associació de Jubilats d’Orvepard per tal d’homenatjar els 13 vuitantins/es del barri.

La commemoració es va iniciar amb una Misa, oficiada pel mossèn Joan Jové, a l’església Parroquial del Santíssim Salvador i amb la intervenció de la coral “Llum de Veus” de Pardinyes, dirigida en aquesta ocasió per Alfons Saràbia.

Després de l’acte religiós, es va continuar amb una visita a l’exposició (planta primera del local social d’Orvepard) de 406 fotografies de “Pardinyes, el barri darrera l’estació” que van ser explicades pel coordinador de la mostra, Joan Torné.

Seguidament va tenir lloc un dinar de germanor, preparat i servit pel grup de voluntaris de Pardinyes, sota la direcció de Kiko Seijó. A l’acabar l’àpat, fi de festa amb el lliurament d’una placa con memorativa, un sorteig de regals, l’actuació de l’esbart Arrels de Lleida i ball amb el grup músics Lovert.

Els 13 homenatjats aquest any han estat: Virtudes Escavias Rodríguez, Maria Isabel Estrade Sellart, Maria Pilar Ruíz Martínez, Ramona Salla Sanjuan, Carmen Sánchez Camacho, Palmira Lírio Bravo, Paquita Oró Salvador, Emilio Espinet Castellar, Serafina Roig Alemany, Maria Angeles Domingo Arqué, Alegría Carpi Buil, Fernando García Pérez i Rafael Molina Collado.

L’Associació de Jubilats d’Orvepard fa uns 15 anys que organitzen aquesta festa per celebrar l’aniversari dels seus socis que compleixen 80 anys. Una celebració que es va suspendre els anys 2020-21 i 22, degut el Covid 19 i què diumenge passat, altre cop, es va reprendre amb èxit total, segons va posar de manifest la presidenta dels Jubilats, Luisa Alonso.

Els actes van comptar amb l’assistència, a més de familiars i amics dels homenejats i socis jubilats d’Orvepard, amb el president de la Organització de Veïns de Pardinyes, Joan Torné; les regidores, en funcions, de l’Ajuntament de Lleida, Jordina Freixanet i Cristina Morón i el futur regidor de Serveis Socials de la Paeria i veí del barri, Carles Enjuanes.

Paco Castillo

 

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada