Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Reconeixement a Tomasa Martínez per la seva col·laboració durant 40 anys amb Orvepard

dilluns, 18 de desembre del 2023

Joan Torné, Ramona Salla i Jordina Cervera, han dut a terme, un reconeixement a Tomasa Martínez per la seva constant col·laboració durant 40 anys amb la Organització de Veïns de Pardinyes de Lleida (Orvepard).

L’acte va tenir lloc, diumenge 17 de desembreal saló d’actes, al final del Concert de Nadal 23 a favor de la Marató de TV3, en el que van intervenir les Filles de la Modista, els grup d’Acordions del Conservatori de Lleida, el Cor i Ensemble de l’Institut Josep Lladonosa i la Coral Llum de Veus de Pardinyes.

El president, la vicepresidenta d’Orvepard i la presidenta de la Comissió de Cultura (J. Torné, R. Salla i J. Cervera) van lliurar una reproducció de la centenària caseta del guardagulles de Pardinyes (ubicada al mercat del pagesos), una caricatura del ninotaire Paco Ermengol i una planta de Nadal a Tomasa Martínez per la seva incansable trajectòria com a membre actiu de la Comissió de Cultura, Tresoreria i cantaire de la Coral d’Orvepard i per la seva funció de Secretaria de la Fundació de Pardinyes.

Tomasa Martínez, totalment sorpresa per l’inesperat reconeixement, va agrair la distinció tot recordant la col·laboració de la seva família (fent menció a la tasca duta a terme pel seu pare Francisco Martínez (Frasquito) i el seu germà José Juan i continuant ella mateixa, al llarg del 61 anys de trajectòria d’Orvepard i indicant que Pardinyes la portava sempre al cor.

L’acte va finalitzar amb el cant conjunt de tots els grups que van intervenir en el concert interpretant “el Noi de la Mare”, dirigit per Oriol Capdevila.

La recaptació total dels tres actes programats per la Comissió de Cultura de Pardinyes per la Marató de TV3 (zumba, bingo solidari i concert de Nadal) ha estat de 1.625,62 euros.


Text: Paco Castillo

Fotos: Adrià Ropero



. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada