Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Jaime Clusa, nou mossèn del barri de Pardinyes (Lleida)

dimarts, 3 d’octubre del 2023
Jaime Clusa és el nou vicari de l’església del Santíssim Slavador de Pardinyes per designació del bisbe de Lleida Salvador Giménez Valls. Mossèn Clusa, procedix de la diòcesi de Barbastro i substitueix per jubilació Joan Jové, qui ha romàs durant 51 anys a la parròquia de Pardinyes.

La presentació de Jaime Closa va tenir lloc el passat 24 de setembre de 2023 durant la Sant Missa de les 11 hores, celebrada a l’església de Pardinyes i presidida pel Bisbe de Lleida.

Al finalitzar l’acte eucarístic, Monsenyor Salvador Giménez, va presentar Jaime Closa donant compta de les diferents diòcesis de Lleida i Osca en les que ha estat i demanant el el mateix recolzament dels feligresos i veïns del barri cap el nou mossèn que el que havien atorgat, al fins ara, rector de Pardinyes mossèn Joan Jovè.

Jaime Closa, per la seva part, també va donar compta del seu apostolat, del desig de tornar a Lleida des de feia temps per continuar la seva missió sacerdotal. Va elogiar la feina feta pel seu antecessor Joan José i igualment va demanar el suport de la comunitat de Pardinyes per seguir realitzar l’exercici i la vocació parroquial com ha estat fins ara.

Jaime Closa, es va reunir al dia següent de la seva presentació amb el president de la Organització de Veïns de Pardinyes, Joan torné i les vicepresidentes Ramona Salla i Marisé Piñol.

Durant la trobada van posar de manifest els diferents treballs conjunts que duen a terme la parròquia de Pardinyes i Orvepard. Tanmbé van repassar les comissions i grups d’estudi i serveis en els que participen plegats i van apostar per seguir amb el mateix esperit d’ajut i col·laboració de cara el futur.

El nou mossèn de Pardinyes, Jaime Closa, finalment, va realitzar una visita a la mostra de les més de 400 fotografies que estan exposades en la sala d’Orvepard i va constatar l’evolució i expansió del barri, especialment en els darrers 50 anys.

37 anys de sacerdot

Luis Jaime Clusa Barrabés nasqué a Monzón (Huesca) l'any 1960. Va ser ordenat prevere al 1986, després cursa els estudis eclesiàstics en el Seminari de Lleida (1979 i 1986).

La seva missió pastoral la va iniciar a la parròquia de Sant Llorenç de Lleida, com a vicari parroquial, fins al 1990. Tot seguit va passar a Gimenells com a rector, continuant a Zaidin també com a rector, per passar a ser-ho de Peñalba i Candasnos fins al 1998.

Durant aquests anys va ser Delegat Diocesà de Pastoral Vocacional i responsable de la Residència Vocacional.

En arribar el canvi de límits entre les diòcesis de Barbastro-Monzón i Lleida, es va incorporar a la diòcesis de Barbastro-Monzón l'any 1998.

L’any 2023 va sol·licitar al Bisbe de Barbastro-Monzón i al de Lleida passar a viure de nou a Lleida essent nomenat rector del Santíssim Salvador de Pardinyes en substitució de mossèn Joan Jove i Camí qui va deixar aquest rectorat per jubilació el 16 de setembre de 2023.



Paco Castillo . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada