Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

El nyap de les 6 naus del centre de Pardinyes pot enderrocar-se

dissabte, 2 de març del 2019
 Els resultats de les eleccions municipals del juny de 1987, al barri de Pardinyes, segurament deurien angoixar molt el nou alcalde de Lleida, Manel Oronich que, com se sap, tant sols va durar 2 anys en el càrrec, per culpa d’una moció de censura que li va guanyar l’alcalde Antoni Siurana.

La primera cosa que va fer per Pardinyes, segons expliquen els veïns de barri, va ser autoritzar la construcció de 6 naus al carrer Ramón Argilés, entre les places de Josep Piñol i la dels Ferroviaris, davant de la seu d’Orvepard, per castigar-los, se suposa, perquè no li van fer costat del tot en la contesa electoral.

Aquest nyap es va edificar, a finals dels 80, on s’hava previst una altra plaça i va significar aixecar una barrera de totxos, ferro i fibrociment, tapant la visibilitat dels veïns que ocupen els pisos del costat i estrenyen moltíssim els carrers, fins el punt d’haver de suprimir una vorera del carrer Anselm Charles i estrènyer les del carrer Ramón Argilés.

Ara, l’actual alcalde Fèlix Larrosa i Piquè, conscient del problema, demana el parer dels veïns i un informe tècnic municipal per veure, si és possible, a través del proper Pla d’Urbanisme (POUM), enderrocar, d’una vegada per totes, aquest xurro de naus, que tenen 30 anys. Però, que si s’aconsegueix, ja se sap: “mai és tard, si la dita és bona”.

Paco Castillo,
periodista de Pardinyes . Post cops vist.

3 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb què es tracta d'un autèntic nyap, i deixà en entredit la feina de supervisió i control dels responsables tècnics de La Paeria en el seu moment.
    Allò però, que recordo vagament és que hi va haver un tímid moviment de protesta que sembla, i dic sembla, va ser tallat de socarrel des d'Orvepard... Tant de bo es pogués recuperar aquest espai pel gaudi dels veïns.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb què es tracta d'un autèntic nyap, que a més, deixà en entredit la tasca de control i planificació dels tècnics de La Paeria d'aquell moment.
    Allò que recordo, però, és que davant aquest projecte es va generar un moviment tímid de protesta que sembla, segons la rumorologia, que va ser tallat de socarrel des d'Orvepard.
    Tant de bo es pugui desmuntar aquesta construcció pel gaudi dels veïns.

    ResponElimina
  3. Tant de bo que amb el canvi de govern a La Paeria aconseguim treure aquest "cagarró" del centre del barri...

    ResponElimina