Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

L’Anna Gabriel s’ensuma l’aixella, i què ?

dissabte, 15 d’octubre del 2016
Fa uns dies el nostre President es va sotmetre a la qüestió de confiança en el Parlament de Catalunya aconseguint el recolzament de la cambra.

Un cop feta la votació, l’Anna Gabriel va ser la protagonista indiscutible del dia quan les càmeres de la televisió captaven el moment en que la diputada cupaire s’ensumava la mà després de passar-se-la per l’aixella.

Per internet va córrer el vídeo, deixant a les xarxes socials un munt de comentaris. No negaré que va ser un gest molt poc afortunat, però cal recordar que hem vist tot tipus d‘imatges des de els diputats que dormen plàcidament en el seu escó fins els que senzillament fan burilles, juguen a vídeo jocs o es graten les parts íntimes.

El coordinador del partit popular català, Xavier Garcia Albiol ho va criticar a l’escola de tardor del PP a Cambrils el cap setmana 8 i 9 octubre, penso que amb les seves paraules Albiol ens ha ofès a tots, valdria més que es dediqués a “ensumar” els draps bruts del seu partit , no cal entrar en detalls ja que la llista és massa extensa.

No vull pas lloar el gest de l’Anna Gabriel ja que com a senyoreta deixa molt que desitjar, però cal reconèixer que la comprovació dels seu olor corporal va ser feta amb elegància.

I aquí va donar la mà posteriorment?

GatCat . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada