Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

A Tarragona també parlen de la boira de Lleida i del dibuixant Balasch

dilluns, 9 de gener del 2017
El director del Diari de Tarragona i ex-Director del Diari La Manyana de Lleida, Josep Ramón Correal, en la seva columna d'opinió habitual, fa una referència a la maleïda boira de Lleida i en la qual demostra la impossibilitat de fer previsions a l'esmentat fenomen meteorològic.

El mateix periodista lleidatà de pedra picada fa referència a l'anècdota que va succeir a la redacció del Diari la Manyana en temps passats quan encara els dibuixants de premsa vivien a la redacció.

Un cop més va quedar demostrat que és pràcticament impossible fer previsions técniques ni apostes barates amb la boira de Lleida.
I sinó que li preguntin al ninotaire Jordi Balasch en aquell famós diumenge d'hivern que jugava el Lleida-Figueres,

Va haver de fer tres vinyetes, en previsió del resultat, per sortir d'escapada aquell diumenge (victòria del Lleida, victòria del Figueres i l'empat, totes les possibilitats cobertes).
La desgracia va venir quan els tres signes de la quiniela van saltar pels aires per culpa de l'espessa boira ponentina que va fer suspendre el partit.

Després d'aquella increible i erràtica previsió en Balasch va quedar molt tocat i va decidir dedicar-se estudiar de per vida la meteorologia per esbrinar que cony passa amb la boira carrinclona de Lleida.

Aiiix Correal, tu si tens memòria...!!!

Lo by

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada