Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

El saqueig del Palau de la Música

diumenge, 19 de març del 2017
Ja el tenim aquí, un dels més grans espolis a Catalunya, per darrera del cas Pretoria i superant al cas ITV. El robatori realitzat per Fèlix Millet i Tusset que inclou també el finançament irregular de CDC (Convergència Democràtica de Catalunya). El desfalc ha durat tants anys i fa tant de temps que es va produir, que en alguns casos hi ha delictes que han prescrit. El judici ha trigat vuit anys !

Tot comença amb una denúncia anònima el 2002, però fins al 2009 no es comença l’escorcoll al Palau: masses anys van passar per destruir i amagar proves ! Fins i tot les càmeres exteriors del Palau van enregistrar, poques hores després d’entrar-hi els mossos, com un treballador s’enduia bosses de documentació amb carretons de supermercat.
Se li ha de reconèixer valor al senyor o no tan senyor Millet: pagar les bodes de les seves filles amb fons de l’entitat i justificar la decisió assegurant que els casaments de les seves filles eren publicitat per al Palau de la Música ! I, si amb això no en va tenir prou, també va realitzar obres al seu domicili particular, viatges a països exòtics ,a banda d’adjudicar-se anualment un bon feix de bitllets !

A més, un entramat d’empreses de la seva propietat o de les dones dels implicats, que facturaven serveis i productes inventats per poder desviar diners. I, fins i tot, retirada de diners en efectiu amb xecs al portador, en bitllets de cinc-cents euros que després blanquejaven amb esmorzars !
De quants diners parlem ? La xifra fa mal als ulls : 35 milions d’euros ! Que de coses es podrien fer amb tants diners !

GatCat . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada