Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

La justícia és igual per tothom...?

dimecres, 1 de març del 2017
No acabo d’entendre si pel fet de ser a carnestoltes estem de broma o senzillament ens prenen per imbècils.

Dol llegir els diaris últimament per la impotència i tristor que  ens provoquen els titulars.Com és possible que la família reial per ser qui són, se’n en lliurin de les seves responsabilitats amb la justícia. Una infanta amb estudis, ben formada i assessorada, no sabia  el què firmava i persones grans enredades i enganyades amb el tema de les preferents sí entenien el que signaven ! El cunyat del rei  condemnat a sis anys i tres mesos de presó pot seguir passejant en bicicleta per Suïssa sense pagar cap fiança i, en canvi, un raper mallorquí que no ha robat ningú, per cantar una cançó contra la monarquia el condemnen a  tres anys i mig de presó !

Serà difícil empassar-nos que l’ex-president de Bankia, Rodrigo Rato, imputat per delictes continuats d’apropiació indeguda i administració deslleial per l’ús de les anomenades ‘targetes black’, trepitgi la garjola, sabem com sabem que actualment el que està de moda és perseguir  i cessar  als fiscals que investiguen la corrupció.

Segurament tot forma part de l’època que estem : carnaval !  Temps de trencar les regles !. Disbauxa per tot arreu ! El dimarts es jutja al Rei Carnestoltes pel seu mal comportament, esperem que aquesta vegada la condemna sigui exemplar! I aquest cop, il·lustres advocats, esperem que  la llei sigui igual per a tots !

Maranyeros: arriba la Quaresma, set setmanes d’austeritat i abstinència ! Calcem-nos !

GatCat

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada