Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Obres maltractades o cortina de fum?

dimecres, 13 de desembre del 2017
Finalment les obres de Sixena conservades al Museu Diocesà i Comarcal de Lleida han volat cap a Sixena després d'una llarga travessera judicial encara inacabada i que el 155  pràcticament a liquidat.

Que ara surti el president aragonès Lambán amb què les obres no han estat en condicions i que a Lleida no han estat cuidades. Que a sobre, vulguin demanar danys i perjudicis pel maltractament que han rebut crida al cel. La cortina de fum de demanar danys i perjudicis per a no haver d'abonar el que a la Generalitat en va pagar és una jugada magistral de llibre.

Aquesta mena de declaracions només es poden fer quan no és té cap argument per parlar i només pretén donar peu a enfrontaments entre veïns. Només un polític pot dir una ximpleria d'aquest calíbre, ja que qualsevol entès en la matèria mai et diria que un Museu no tracta bé els béns que custòdia. L'autèntic maltracte rebut va ser cremarles i abandonarles en temps passats al seu propi monestir de Sixena.

Però també aquestes declaracions deixen entreveure que la qüestió ja no és de conservació d'obres històriques sinó de la conservació de cadires. I parlo tant de cadires del poder polític com del poder judicial. A la majoria d'aquest que vetllen pèls demés però especialment vetllen per ells mateixos, els agradaria arribar a estar tant o millor conservats que qualsevol d'aquestes obres i l'agradaria arribar a ser autèntiques relíquies adorades.
I mentrestant la gent enfrontada per béns materials que ni tan sols visitaran. Això si... ja les tenim aquí!!!

Per cert, que li preguntin al bisbe de Lleida si tracta malament l'obra que falta entrgar i que està a casa seva al bisbat.

Haaaa... Con la iglesia hemos topado...!!!
GatCat . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada