Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Empitjorament social

dimarts, 9 de gener del 2018
Els darrers canvis econòmics, polítics i laborals ha comportat un empitjorament social. Cada cop hi ha més famílies que pateixen pobresa extrema i risc de l’exclusió i amb els ajuts governamentals no hi ha prou.

En aquest sentit, la Fundació Barri de Pardinyes, com a entitat d’ajut humanitari, ha dut a terme l’any recent acabat 2017 tot un seguit d’accions socials per tal d’ajudar a gent desfavorida del barri.

Cal destacar el suport als jubilats; l’emissió de 30 beques menjador per escolars amb dificultats econòmiques; el més d’un centenar de joguines durant la trobada de Reis Solidaris i l’ajuda a Càritas per millorar els lots de Nadal, que lliuren a les famílies més necessitades.
Tot i això, una de les carències més greus que s’ha detectat a Pardinyes és la solitud de la gent gran i la falta d’atenció que es presta a les persones que viuen soles. També la manca de suport a les persones que pateixen algun tipus de malaltia.

Per això, aquest any 2018, La Fundació Barri de Pardinyes, endegarà un estudi per conèixer exactament aquesta realitat social del barri.

Paco Castillo,
Fundació Barri de Pardinyes . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada