Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

República i teatre (92) Tots som terroristes

divendres, 27 de setembre del 2019
Suposo que no hi havia cap dubte, però, per si de cas, l’Estat Espanyol, ha fet una altra demostració de fatxenderia (anava a dir de feixisme estricte).

El govern del PSOE del Sr. Sànchez, l’esquerra espanyola, ha entrat en campanya i ho ha fet de la manera més rentable electoralment parlant: putejant Catalunya.

Demostrant a tota Espanya que sense el 155 ens tenen perfectament dominats i controlats, que el “a por ellos” no s’ha acabat.

Porten 500 picoletos, més gent que no van portar per les inundacions de Múrcia i el P.V., per cert, i amb una gran demostració de força, armament, cotxes, helicòpters i amenaces a batlles de pobles petits, s’emporten segrestats nou ciutadans acusats ni més ni menys que de terrorisme.

Diuen els experts que si pensaven trobar algun tipus d’explosiu, haguessin fet venir els TEDAX que són els especialistes en el tema. Però no, ja ho sabien que no trobarien res.

Tampoc em sorprendria gaire que aparegués un paquet de Goma2 o qualsevol altre explosiu entre la roba o els papers d’algun dels detinguts. No em sorprendria ni gota.

Ha quedat clar que si volen ens poden detenir a qualsevol de nosaltres, a mi per escriure i a tu per llegir.

Ens poden acusar de terrorisme.

Si tens aiguarràs a casa, la tens clara. I amb la ginebra es pot fer un còctel Molotov, ho sap tothom.

Volen crear un clima de violència per poder parlar de rebel·lió, sedició i terrorisme.

I no ens enganyem, amb alguna excepció, dreta i esquerra espanyola, estan d’acord en la maniobra. . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada