Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Comença l'Era Feijoooooooo

dijous, 7 d’abril del 2022

Unes setmanes després de la guerra fratricida entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso per unes adjudicacions sospitoses al germà d'aquesta en plena pandèmia, el PP ha celebrat un Congrés extraordinari amb un to intencionadament moderat per entronitzar de manera oficial Alberto Núñez Feijóo com a nou president del partit. Pablo Casado, que va arribar a ser líder dels populars el juliol del 2018 com a guanyador del primer procés de primàries del partit, ja és història.

Comença l'era Feijóo. El president de la Xunta de Galícia és des d'aquest cap de setmana el president dels populars i ja ha configurat una direcció dominada per Gallecs i Andalusos, i amb un senador Madrileny no especialment ayusista com a única quota per a la capital.

No és una casualitat que s'analitzi la corda d'aquest bon home. La cohabitació entre Feijóo i Ayuso apunta a ser el gran serial d'aquesta era. Mentre el president de la Xunta té un perfil de gestió tirant a avorrit, la baronessa per antonomàsia estira perfil jove, còmode en la polèmica i amb mà dreta (mai millor dit) amb Vox.


 

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada