Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Tenacitat i endavant (21) Catalangate

diumenge, 24 d’abril del 2022

Poden destituir presidents de la Generalitat, amenaçar presidents del Parlament, imputar parlamentaris, acusar de terrorisme gent que saben positivament que són innocents, embargar les propietats de persones acusades arbitràriament. Poden fer el que vulguin. No passa res.

Espanya encara aplaudeix. La dreta i l’esquerra.

Si ets català, o catalanista, ja tens prou mèrits per ser acusat del que vulgui qualsevol jutge o el benemèrit de torn. Sona a dictadura bananera del segle passat però a España és perfectament actual.

Ara ha sortit a la llum un altre cas d’estat corrupte.  L’independentisme ha estat, si no ho és encara avui, víctima d’una campanya d’espionatge patrocinada per les clavegueres de l’Estat espanyol, el més progre de la història.

Els anys 2019 i 2020, el programa Pegasus que només es ven a Governs, ha estat funcionant contra l’independentisme català.

Més de 60 persones, vinculades a l’independentisme, presidents de la Generalitat, diputats, periodistes, advocats o els seus familiars, han estat espiades pel govern espanyol. Un cas semblant no s’ha donat ni a Escòcia ni al Quebec ni a cap dels estats que es diuen democràtics. A España sí, perquè és sabut que contra Catalunya tot s’hi val.

El govern espanyol ho nega tot.

Si molt preguntem encara ens acusaran  d’amenaçar l’estat, de terrorisme..

Com és que no marxem, d’una vegada?

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada