Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Apropiació indeguda de les places d’aparcament públic per a motos per una empresa a Pardinyes (Lleida)

dilluns, 16 de maig del 2022

 


Hi ha una empresa de recent implantació a Pardinyes que ocupa tot l’estacionament públic reservat per a motos per deixar les seves Piaggio Liberty 125 de repartiment del seu producte d’alimentació a domicili. Deixen l’espai lliure de la seva empresa i envaeixen l’aparcament lliure de motos  per a us propi dels seus repartidors. 

Un fet que ha estat denunciat per l’Associació de Veïns de Pardinyes (Orvepard) a l’Ajuntament i a la Guàrdia Urbana, ignorant el tema i sense què ningú faci res al respecte. 

El pàrquing de motos d’aquesta zona blanca  està ocupat les 24 hores (dia i nit) per les motos de l’empresa al el carrer Contes d’Urgell, davant la plaça del Voluntariat, molt proper a la factoria de servei d’alimentació que està una mica més lluny, al carrer Corregidor Escofet 48-50.

El fet és que les 5 places autoritzades per la Paeria per l’estacionament públic, reservat per a motos està ocupat constantment pels vehicles de l’empresa d’alimentació. Com que no tenen prou amb aquestes 5 places aparquen 5 motos més en el llocs reservats per a cotxes. En total, 10 com a mínim.

Què passa sí 10 cotxes de propietat particular ocupen tot el lloc marcat per a estacionar motos?. Es permet?. No es sanciona?


Paco Castillo


. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada