Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

La Paeria assegura que intensifica la neteja a Pardinyes però, el barri és cada cop més brut

dimecres, 22 de juny del 2022


L’Ajuntament de Lleida ha fet públic un comunicat (www.paeria.cat/noticies)  en el que dóna compta que ha intensificat la neteja en diferents barris de Lleida, entre ells, Pardinyes. El fet és que el barri de darrera l’estació continua cada cop més brut i el que sembla és què enlloc de millorar la neteja, s’ha atenuat.

Enlloc d’incrementar la partida pressupostària d’accions procedents de la supressió de l’externalització i subcontractació de serveis municipals el què diuen que s’ha fet és retallar la partida destinada a neteja.


El fet és que els escocells de Pardinyes (clots de la planta dels arbres que van quedant vius), què la Paeria assegura que s’han netejat a fons, ara són plens de fulles, deixalles, plàstics i papers. Els carrers, voreres, rambles  i passejos, acumulen tot tipus d’escombraries.


L’avinguda Pearson, d’altres del voltant i els límits del barri estan plenes de matolls, males herbes, llavors de tot tipus i rostolls.


A més, alguns carrers estan en penombra, molts embornals està taponats i obstruïts, les rates campen lliurement i els mosquits envaeixen el passeig vora el riu, la porta de la mitjana i els carrers i cases de l’interior.


En definitiva, diguin el que diguem, tothom pot comprovar què  a Pardinyes els carrers són més bruts que mai i les escombraries i deixalles s’acumulen pels carrers del barri.


Paco Castillo 

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada