Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Xavier Delltell apadrina la revista Fires i Festes dedicada a la floració dels fruiters i els edificis amb cúpula

dimarts, 21 de juny del 2022

 


L’actor i humorista lleidatà, Xavier Deltell apadrina la revista 13 de Fires i Festes, especialitzada en temes de comerç, cultura i turisme. En aquesta edició destaca dos amplis reportatges dedicats a la floració dels arbres fruiters i el seu impacte multiplicador del turisme a la comarca del Segrià i una primera entrega dels edificis amb cúpula a la ciutat de Lleida.

La publicació, que edita Fregola impressors i distribueix també Joan Bosch, té una tirada de 8.000 exemplarsAquesta edició també recull una àmplia entrevista amb la família Trepat. Una saga d’artesans sargaires que durant 4 generacions està dedicada exclusivament a la realització de tot tipus de cistelleria en canya i sarga.

Altres informacions que inclou en aquest número Fires i Festes són les teràpies eqüestres a la Manreana; la nova imatge d’Indivil i Mandonis, després de la seva restauració i la col·laboració especial de José Luis Rodríguez relatant destacades obres d’art dels escultors: Jaume Perelló, Jospe Llimona, Jaume Gort, Leandre Cristòfol, Víctor M. Pallarés i Miguel Angel González.


Paco Castillo

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada