Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Els gegants i capgrossos de Pardinyes (Lleida) reben la visita de 41 infants de l’escola la Mitjana

dilluns, 9 d’octubre del 2023

Els gegants i capgrossos de Pardinyes han rebut, el passat 6 d’octubre, un total de 41 infants de les dues classes de I-4 A i B de l’escola la Mitjana de Lleida.

Els escolars, acompanyats per les seves respectives mestres i tutores, van visitar la sala Rogelio Aragonés, la casa dels gegants de la Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard).

Allí estan exposats els gegants: Salvador, el ferroviari; Anastàsia, la pagesa, Jacinto, representant de les Penyes del barri i Gaia, portadora dels Drets Humans. Els 4 gegants estan recolzats pels capgrossos Espirulina i Pepón.

Ramona Salla, vicepresidenta d’Orvepard; Pilar Pérez, presidenta de la Comissió d’Urbanisme de l’entitat Veïnal i Paco Castillo, de la Plataforma de Veïns, van rebre els nens i nenes de 4 anys i els van explicar, per primera vegada, el conte de Salvador el ferroviari, d’un quart d’hora de durada.

Després, van narrar els trets més importants i característics dels altres tres gegants i també dels dos capgrossos.

L’activitat forma part del programa de conta contes familiar que l’Escola la Mitjana ha planificat pels alumnes de I-4 els divendres a la tarda, durant el curs escolar 2023-24.

Paco Castillo . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada