Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

El canvi de mobles extremeny.

dijous, 19 de gener del 2017
La  premsa se’n va fer ressò durant les festes de Nadal i el que podia aparentar ser una innocentada coincidint amb les dates, ha finalitzat amb un decret : “Decreto 205/2016, de 28 de diciembre, por el que se establecen las bases reguladoras del Plan Renove de Mobiliario de Hogar de Extremadura (DOE de 30 de diciembre de 2016)”.

Les bases preveuen un descompte del 25% del valor de cada moble que es compri en un comerç ubicat a Extremadura que estigui adherit al pla, amb un màxim de 200 euros per moble i 1.000 euros per persona en cada convocatòria anual. Amb aquest pla tan controvertit la Junta d’Extremadura redecorarà les cases extremenyes. La junta pretén vendre aquesta subvenció com un ajut per incentivar el consum, estimular el comerç i propiciar l’activitat econòmica del sector.

Caldrà veure quines fàbriques seran adherides al pla, qui són els seus autèntics propietaris i si la trama empresarial és real o si, com ja estem acostumats, tot serà un entramat fantasma per cobrar diners públics.

A casa nostre, la Generalitat ha de mantenir les retallades en Sanitat, Educació o Cultura i a Extremadura es poden permetre el luxe de redecorar les llars !

Potser que ens empadronem a Extremadura per adornar casa nostra i així aprofitarem part dels nostres diners que marxen fora de Catalunya.

Que de coses es poden fer amb els diners dels altres !

GatCat
Gat Cat

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada