Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Els caçadors de Lleida es manifesten a Madrid junt amb els pagesos i ramaders contra l’augment del preu de l’energia i dels costos de la producció

dimarts, 22 de març del 2022

 

Més de 200 caçadors Federats de Lleida, més altres no federats i particulars van secundar la multitudinària manifestació que va tenir lloc diumenge, 20 de març, a Madrid en defensa del món rural i en demanda mesures immediates contra l’augment del preu de l’energia i dels costos de producció. En total les comarques de Ponent van participar uns 1.000 manifestants entre pagesos, ramaders i caçadors.


Els caçadors de Lleida federats van sortir de matinada, en 3 autocars de 60 places cadascú, procedents de la Seu d’Urgell (amb representants d’Andorra, l’Alt Urgell, el Solsonès i d’altres comarques); de Sort (amb representats dels Pallars i d’altres poblacions i el tercer autocar des de Lleida ciutat. 

Van arribar a Madrid, al voltant de les 10.30 del matí de diumenge i es van reunir amb els manifestats provinents d’arreu d’Espanya completant 100.000 persones segons xifres de l’Administració i 400.000, segons la plataforma organitzadora de la manifestació.

Pere Roqué president, d’Asaja Lleida i la  representació Territorial de Lleida de la Federació de Caçadors de Catalunya, han valorat positivament la macroprotesta, més gran dels últims temps, sense que s’enregistrés cap incident.

Tots dos han indicat que “si el Govern no prenc mesures urgents de rebaixar l’impost del gas-oil, ningú produirà i es posa en risc tot el sector del món rural”.



Paco Castillo. Periodista de la Maranya

. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada