Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

L’alcalde es compromet a dialogar amb la plataforma a favor de la residència de Pardinyes

dilluns, 21 de març del 2022

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha compromès a dialogar amb els representants de la Plataforma a favor de la residència de Pardinyes i de la Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard) per intentar arribar a un acord sobre la dotació d’equipaments per les persones sense llar i els temporers de la fruita.



El Paer en Cap, va indicar durant la trobada amb al representant de la Plataforma de Pardinyes, que primer ha de seguir dialogant amb els grups de l’oposició sobre el tema i probablement, durant la primera quinzena d’abril, convoqui una reunió amb els veïns de Pardinyes per exposar els punts d’acord del govern municipal i intentar consensuar una sortida beneficiosa sobre el tema, tant pel barri com per la ciutat.

La proposta de Miquel Pueyo la va realitzar després de la intervenció del representant de la coordinadora de la Plataforma de Pardinyes en el Ple de l’Ajuntament (18/03/2022) on es va reclamar la paralització del projecte del macroalberg que la Paeria pretén construir barri.

Durant la compareixença en el Ple es va insistir novament en la nul•la voluntat de diàleg efectiu mostrat fins ara per l’equip de Govern municipal. També la Plataforma es va mostrar contraria a tirar endavant l’equipament, previst a per 150 places i una inversió de 5M€, d’esquena als veïns/es.

 Igualment es va puntualitzar que Pardinyes està a favor de solucionar el problema del sensellarisme. Però, que està en desacord amb el projecte del macroalberg en els terrenys destinats a la residència per a gent gran.

La reclamació de la Palataforma per retirar la partida pressupostaria destinada a la construcció del macroalberg a Pardinyes, defensada en el Pla Municipal, va ser desestimada per 14 vots en contra (ERC, JxC i l’alineació dels dos vots del Comú) i 13 a favor de la Reclamació ( tots la oposició).
 
Paco Castillo (20 de març de 2022)



. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada