Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Pega"S.O.S"

dijous, 12 de maig del 2022

Ara fa uns dies, una investigació de Citizen Lab i la revista The New Yorker destapava el Catalangate (com ens agraden aquests noms), donant a entendre que els mòbils d'una seixantena de dirigents polítics, advocats i altres protagonistes del món indepe havien estat espiats mitjançant l'ús del programa israelià 'Pegasus'. Amb el greuge que això suposa per als no espiats.

Pocs dies després el Govern Espanyol s'il·luminava, analitzava els seus terminals i denunciava que els mòbils de Pedro Sánchez i Margarita Robles també havien estat monitorats amb el programa espia, demostrant que està tot emmerdat i que la poca traça cibernètica no és només cosa de processistes. Segons la Moncloa, els atacants van extreure 2,6 gigues de dades del telèfon del president i 9 megues de la ministra de Defensa. Però que això, en cap cas és cosa del CNI, i si això que preguntessin al Marroc.

El marrón de les escoltes ha anat rebotant fins a la taula de la directora del CNI, Paz Esteban, que compareixia ahir a porta tancada per explicar l'espionatge a persones vinculades a l'independentisme (però sense passar-se, que revelar secrets oficials és delicte). La màxima responsable d'aquesta institució de les clavegueres de l'estat va admetre que entre els espiats pel CNI amb autorització judicial hi figura l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, quan era vicepresident, així com gent de l'entorn de Puigdemont.

Tres
. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada