Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Distinció docent “Joan Gimbert” de la UdL per a Javier Badia

dijous, 12 de maig del 2022


Atorgat per l’alumnat en reconeixement a la qualitat educativa impartida pel professorat

Javier Badia ha estat distinguit amb el premi “Joan Gimbert” que atorga la Universitat de Lleida, a través de les valoracions del propi alumnat per econèixer la bona tasca educativa del professorat.

El passat 29 d’abril, coincidint amb el dinar d’antics alumnes, professorat i PAS de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Javier Badia Clavera va ser guardonat amb la Distinció Docent EPS “Joan Gimbert”, un premi que reconeix la qualitat educativa de la tasca docent i on és el propi alumnat de les titulacions d’enginyeria dels Campus de Lleida i Igualada qui, amb les seves valoracions, decideix quins són els docents premiats.

Precisament el curs passat, el 2019/2020, Javier va començar a impartir docència a l’EPS com a professor associat, la qual cosa encara incrementa més el seu nivell d’orgull.
“Rebre aquest guardó, a més d’un gran honor, va ser també una sorpresa”, segons ha comentat el professor, En cap cas s’imaginava obtenir-lo en el seu primer any a la universitat. I encara té més valor per a ell que hagi estat com a docent a l’EPS, l’escola on es va formar entre els anys 2000 i 2004 com a enginyer tècnic industrial i on va tornar anys més tard per a formar part de la 1ª promoció del Màster en Enginyeria Industrial.

Trajectòria acadèmica i professional

Javier Badia Clavera va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial en Mecànica i el Màster en Enginyeria Industrial a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. A més, va estudiar Enginyeria en Organització Industrial a la Universitat de Vic i el Màster en Direcció de Plantes Industrials a la Universitat Politècnica de Catalunya.
A nivell professional, compta amb una experiència de 8 anys en càrrecs directius lligats a la millora de processos industrials, 4 anys com a emprenedor i 7 anys com a docent. Actualment compagina la docència en tecnologia a l’Institut Torre Vicens amb la docència com a professor associat a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, on imparteix la matèria d’Organització de la Producció a 3r curs dels graus en enginyeria mecànica, enginyeria electrònica i automàtica i enginyeria en energia i sostenibilitat.

Distinció docent “Joan Gimbert”"http://www.eps.udl.cat/ca/noticies/Javier-Badia-Clavera-guardonat-amb-la-Distincio-Docent-EPS-Joan-Gimbert-del-curs-2020-21/" \hhttp://www.eps.udl.cat/ca/noticies/Javier-Badia-Clavera-guardonat-amb-la-Distincio-Docent-EPS-Joan-Gimbert-del-curs-2020-21/
. Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada