Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Gent Maca

dilluns, 25 de febrer del 2019
Avui m’han animat a recomençar o a seguir, com vosaltres vulgueu, la meva aventura d’escriure. De fer reflexions del meu dia a dia i sobre la gent que m’envolta.

I què millor que començar per la gent maca? Doncs si. Gent amb la que és un plaer gaudir d’una canya o d’un cafè en una terrassa al sol mantenint una conversa ben enriquidora. Gent amb la que plorar al cinema amb una pel·lícula emocionant. Gent que, quan necessites ajuda, t’escolta , i això ja és molt d’agrair .

Gent que quan escolta música al tren, al bus, pel carrer comença a ballar perquè els peus se’n van sols. Gent que s’emociona quan parlo i el hi surt fer-me un petó al front o a la galta . Gent que cada matí fa més que aixecar-se, també es desperta ! i que al vestir-se s’equivoca amb els mitjons i surt al carrer amb un de cada color. Les preses, de vegades, tenen aquestes coses. I sense vergonya els llueix durant el dia.

Gent que fa el cafè amb els companys de feina tot comentant com ha anat el cap de setmana, la setmana, el matí anterior, la tarda perquè li agrada explicar els bons moments de la seva vida personal o familiar i a qui tots escoltem fent una rialla . Ens desperten i motiven a continuar la jornada laboral amb un somriure.

Gent que riu, somia, petoneja, s’equivoca, es despentina, respira, abraça, llegeix, et mira als ulls quan li parles, s’interessa per les persones,... I et deixa amb aquella sensació que no voldries deixar mai que marxés del teu costat ( físicament parlant perquè d’esperit hi és).

Gent que pregona els seus èxits des de la humilitat de les bones persones. Els èxits venen determinats per les diferents realitats de cadascú i per a aquesta gent l’èxit es sinònim d’una aconseguir una bona paella, un jersei tirat en rebaixes, una oferta de feina complementaria, resoldre un enigma del diari.. Petites proeses del dia a dia que fan que aquesta gent maca sigui gran.

Gent maca que sempre obre la seva ment davant els problemes i dificultats i que aconsegueix, encara no he descobert el seu secret, obrir també la teva davant situacions complexes que van apareixen en la vida d’un o altre.

Aquesta gent maca te aquell punt de misteri que et desperta la curiositat, que fa gran les petites histories diàries , que reinventa la seva vida setmana a setmana. Gent que ho dona tot quan estima perquè les coses a mitges no li agraden i sap el que vol dir estimar a mitges. No vol pas repetir-ho!
Gent maca com la que avui m’ha inspirat, malgrat ser un taure al que li agrada tenir les coses sota control i que té un punt anàrquic genial.

I aquesta gent maca fa que quedis atrapat en la seva manera de ser, fa que vulguis augmentar la dosi i estic encantada de recomençar amb gent maca. Posa gent maca a la teva vida. Segur que en tens al teu voltant i no l’has descobert del tot ! Bon dia gent maca!

Bea Obis . Post cops vist.

1 comentari: